Kisaviikonloppu alkoi tuttuun tapaan torstaina ja perjantaina ajettavilla vapailla harjoituksilla.Torstaipäivä oli kaikin puolin hankala huono sään takia ja päivään mahtui myös yksi kaatuminen.

Jokainen ajettu kierros olisi ollut tärkeä koska Aragonissa en ole aiemmin ajanut kuussatasella.

Kuitenkin perjantaina aurinko alkoi paistamaan ja koko päivä päästiin ajamaan kuivalla radalla. Koko päivän ajo vaan parani ja parani. Viimeisissä treeneissä pystyin jo ajamaan hyvän ajan. Fiilikset oli hyvät kohti lauantain aika-ajoja aikaa parantamaan.

Lauantain aika-ajot oli todella suuri pettymys. Varikon portin auettua alkoi satamaan vettä. Rata kastui ja lähdin radalle sadekelin renkailla. Rata alkoi kuitenkin kuivumaan loppua kohti ja sadekelin renkaat alkoivat sulamaan alle. Osa kuskeista osasi taktikoida aika-ajon ja odotti ihan loppuun saakka siten että radalle voi mennä kuivankelin renkailla. Radan kuivumiseen emme ehtineet reagoimaan ja tuloksena sija 26.Iltapäivän kisaan lähdettiin parantamaan aika-ajon sijoitusta.

Kisa lähti hyvin liikenteeseen mutta letkan takaa on vaikea nousta ylöspäin. Kisan puoleen väliin saakka sain nostettua sijoitustani mutta sitten tein pienen virheen ja siitä seurasi kaatuminen. Kaatumisessa sormi jäi tangon ja asfaltin väliin. Seurauksena siitä sormenpäästä kuoriutui nahka sekä kynsi.

Sunnuntaiaamuna sormenpää oli kipeä, mutta sormen liike oli normaali. Ennen aamun warm up:a  medical centerissä sormenpää puudutettiin ja viereisestä boxista kävin lainaamassa toiselta kuskilta neljä kokoa isommat hanskat jotta pääsin kokeilemaan pystynkö ajamaan.

Warm up:n jälkeen tein päätöksen lähteä kisaan mukaan, vaikka sormi oli suhteellisen kipeä.

Kisassa lähdin ruudusta 27. Koko kisa meni taistellessa kipua vastaan ja sain nostetutta itseni sijalle 21 (oman luokan 15). Erittäin vaikea kisa mutta kuitenkin lohdutuksena edes yksi piste kotiin.Viikonlopun kisat oli iso pettymys.

Tiedän, että oma taso riittää taistelemaan top 12 sijoista. A

ika-ajon merkitys kisoihin on kuitenkin suuri. Luokka on todella tasainen ja porukan hänniltä on tosi vaikea nousta hyville sijoituksille. Alkukauden kisoissa aika-ajot ovat olleet todella vaikeita.

Nyt vaan pitää tauon aikana ratkaista, miten saan parannettua aika-ajosuorituksiani.

Ennen seuraavaa Barcelonassa (17.-18.7.) ajettavaa kisaa ajan Konnenvedellä supermoton SM-osakilpailun, joten treenit jatkuu !Kimi Patova

Tiedotteet

Tilaa uutiskirje

Tarkista osoite

INSTAGRAM @PATOVA121

Yhteistyössä