Espanjan mestaruussarjan kauden toinen osakilpailu ajettu Navarrassa

Torstain ja perjantain vapaat harjoitukset ajettiin haastavissa olosuhteissa. Rata oli pääsääntöisesti kuiva, mutta pienet sadekuurot ja kylmä ilma piti rataa osittain märkänä.  Sain kuitenkin tutulla radalla ajettua ihan hyvin kierroksia.  Sää parani lauantain kisa- ja aika-ajo päivälle. Aika-ajoissa ajo ei tuntunut missään kohti hyvältä ja kierrosaika oli myös sen mukainen. Sija 29 tauluun ja lähtö viikonlopun kisoihin tosi kaukaa pistesijoista.  Aika-ajo pettymyksen jälkeen tiedossa oli, että edessä on vaikea kisa. Startista sain muutaman sijan nostettua ylöspäin, mutta kuitenkin ajaminen ja pyörä tuntui yhtä vaikealta kuin aamun aika-ajossa. Huonon starttipaikan johdosta jäin ensimmäisillä kierroksilla kauas hyvistä sijoista ja maaliin ajoin sijalla 20 (oman luokan 16).Ensimmäinen kisa oli pettymys. 
Sunnuntaille yritettiin tiimin kanssa tehdä muutoksia sekä ajamiseen että pyörään. Kisaan lähdin edelleen samalta sijalta kuin lauantaina. Sunnuntain kisa toisti lauantain kisaa vaikeudellaan. Ajaminen oli todella haastavaa koko kisan ajan ja tuloslistalta se näkyi, maaliin sijalla 24. Viikonloppu oli kaikin puolin iso pettymys. Ajamiseeni en voi olla millään tavalla tyytyväinen.
  
Seuraava kisa ajetaan Aragonissa 19.-20.6. Ennen sitä täytyy keksiä viikonlopun ongelmiin ratkaisut, jotta pystyisin taistelemaan sellaisista sijoituksista kuin pitäisikin.  Tämä väliaika ennen seuraavaa kisaa käytetään laadukkaasti treenaten ja hakien hyvän ajofiiliksen takaisin.
 

Tiedotteet

Tilaa uutiskirje

Tarkista osoite

INSTAGRAM @PATOVA121

Yhteistyössä