Kimi Patova siirtyy Yamaha GV Stratoksen väreihin

Kimi jatkaa ESBK 600-luokassa viime vuoden tapaan, mutta uudessa tiimissä Yamaha GV Stratoksen väreissä. 

Espanjalainen GV Stratos tiimi on toiminut monia vuosia eri sarjoissa ja luokissa pitkin Eurooppaa. Tiimi on erittäin menestynyt eri luokissa ja tiimin kuljettajat ovat useasti olleet kauden päätteeksi korkealla sarjan loppupisteissä. 

Siirto uuteen tiimiin tuo haluttua lisäboostia ja varmasti uutta hyvää haastetta uralle. Kuitenkaan hyppy ei ole täysin tuntemattomaan vaan tiimi on jo entuudestaan Kimille tuttu.

”Siirtyminen Stratokselle tuo hyvää lisäboostia tulevalle kaudelle. Tiimi ei ole minulle täysin tuntematon. Vuonna 2018 ajoin yhden villin kortin kilpailun ESBK 300- luokassa Stratoksen väreissä. Jo yhden kisaviikonlopun aikana tiimistä jäi luottavainen ja lämmin fiilis. Tiimistä löytyy todella paljon ammattitaitoa sekä tekniseltä että ajovalmennuksen puolelta. Kävin tapaamassa tiimiä tammikuussa ja heti sama hyvä fiilis jatkui mitä oli vuonna 2018. 

Helmikuussa on jo tarkoitus päästä ajamaan uudella Yamaha R6- pyörällä useampi testipäivä ennen sarjan virallisia testejä maaliskuussa. Joten uskon, että huhtikuussa sarjan avauskisassa ollaan valmiita taistelemaan sijoituksista ja ottamaan seuraava askel ajajana. ” 

IMG 2055

 

Siirto espanjalaiseen tiimiin tarkoittaa myös puhekielen muuttamista suomesta englanniksi.

 

 ”Tottakai se tuo oman lisämausteen kauteen. Olen kuitenkin koko urani aikana puhunut datamiehen ja mekaanikkojen kanssa vain suomea. Tosin viime kaudella minulla oli espanjalainen mekaanikko kenen kanssa puhuttiin englantia. Onneksi tiimille ei ole vierasta suomalainen rallienglanti niin uskon, että kaikki hommat tulee hoidettua. Tuleva datamieheni on työskennellyt Englannissa joten hän puhuu tosi hyvää englantia. Ja kyllähän mä osaan muutaman sanan espanjaa ja tietenkin ne tärkeimmät sanat :) ”

Tiimipäälikkö Rafael odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.

Rafael Carlos Garcia, tiimipäällikkö: 

“Olemme erittäin iloisia ja innokkaita aloittaessamme työskentelyn Kimin kanssa. Olemme seuranneet hänen kehitystään ESBK:ssa useiden vuosien ajan ja olemme varmoja, että pystymme hyödyntämään hänen potentiaalinsa.Toivomme voivamme saavuttaa erittäin hyviä tuloksia luokassa, jossa viime vuonna uutena GV Stratos- tiiminä saavutimme jo 3 podiumia 600:ssa ja pystyimme taistelemaan mestaruudesta.  Kimin ja kaikkien ajajien kauden alun testaus tulee olemaan erittäin kattava ja toivomme, että olemme vahvoilla ensimmäisessä kilpailussa Jerezissä.

Hyppy uuteen tiimiin ei pyyhi hyviä muistoja RAM Racingin kanssa kuljetuista ajoista.

 

 ” Iso kiitos koko RAM Racingin tiimille eteenkin Janille ja Markulle tuesta. Tiimin kanssa tein hypyn isompaan pyörään 2018 ja he opettivat mut siihen. Tulihan tiimin kanssa voitettua suomenmestaruus ja siirryttyä Espanjan sarjaan. Hienoja muistoja tiimin kanssa ollaan koettu.”

Tiedotteet

Tilaa uutiskirje

Tarkista osoite

INSTAGRAM @PATOVA121

Yhteistyössä