Torstain ja perjantain harjoituksissa kerätty hyvä fiilis ja nousujohteinen vauhti antoi hyvää luottoa lauantaina alkaviin kisoihin.
 
Lauantain aamuna ajetuissa aika-ajoissa harjoituksista haettu hyvä tuntuma jatkui ja aika-ajoihin sain parannettua omaa aikaa 1,1 sekuntia. Luokka on todella tiukka ja näin aika riitti sijalle 17. Ero kärkeen oli kuitenkin kauden pienin.
 
Iltapäivän kisaan suunnitelmana oli jatkaa hyvien starttien ottamista ja nostaa oma sijoitusta heti avauskierroksilla. Alkukauden tapaan startti oli hyvä ja pääsin nousemaan muutaman sijan ja pääsin mukaan hyvään ryhmään. Muutaman kierroksen jälkeen takana oleva kuski lähti ohittamaan ja kaatui eteeni. Tilanteessa ei ollut enää mitään tehtävissä ja siitä seurasi kaatuminen. Kaatumisesta huolimatta sekä mies että pyörä selvisivät tilanteesta vähin vaurioin.
 
Sunnuntain kilpailuun lähdin samasta ruudusta kuin lauantain kilpailuun. Hyvät reaktiot jälleen startissa ja kohensin sijoitustani heti alkukierroksilla. Kuitenkin viikonlopun alun hyvä fiilis ja rentous ajamiseen oli kadoksissa. Ajaminen oli todella hankalan oloista enkä pystynyt vastaamaan edellä olevien vauhtiin. Koko kisan ajan sain kuitenkin ajettua tasaisia kierrosaikoja ja viimeisillä kierroksilla sain ohitettua muutaman kuljettajan. Maaliin tulin omanluokan kymmenentenä.
 
Sunnuntain kisaan ei voi olla tyytyväinen mutta kuitenkin pistesijoilla maaliin. Lauantain kisan kaatuminen harmittaa totta kai, mutta tämä on ”racinkiä” ja näitähän sattuu.
 
Seuraava kilpailu ajetaan 3.-4.10 Jerezin radalla. Kisojen välisen ajan vietän Espanjassa, joten nyt on hyvää aikaa nauttia vielä auringosta sekä loistavista maantiepyöräilyreiteistä!
 

Tiedotteet

Tilaa uutiskirje

Tarkista osoite

INSTAGRAM @PATOVA121

Yhteistyössä