Kauan odotettu Espanjan sarja starttasi erittäin kuumassa Navarrassa. Elohopea kipusi lähemmäs 40 astetta ”pahimmillaan”

Torstaina ja perjantaina oli tiedossa vapaat harjoitukset. Navarran rata oli minulle täysin uusi mikä aina hieman muuttaa viikonlopun alkua. Vaikkakin olin kotiläksyni tehnyt hyvin videoita ja ratakarttaa opiskelemalla niin radan opetteluun tarvitsee kuitenkin ajokilometrejä. Kuitenkin heti torstain ensimetreistä paransin ajoani sekä kierrosaikaani jokaisessa harjoituksessa. Nousujohteisten harjoitusten perusteella oli hyvä fiilis lähteä lauantain aamun aika-ajoihin.
 
 
Jo ennen aika-ajoa oli tiedossa, että sijoituksissa tulee olemaan tasaista.  Itse sain vielä puristettua perjantain parhaasta ajasta sekunnin pois, mikä riitti sijalle 20. Tasaisuudesta kertoo myös se, että sekunnin sisällä oli toistakymmentä kuljettajaa. 
 
Lauantain iltapäivällä ajetussa kilpailussa oli suunnitelmissa ottaa hyvä startti ja pitää hyvää kisavauhtia yllä. Pomppasin hyvin viivasta irti ja sain heti startissa nostettua sijoitustani. Vielä kilpailun alkuvaiheessa parantelin asemiani ylöspäin ja maaliin tulin oman luokkani kahdeksantena. Pistetili heti auki ensimmäisessä kisassa joten voin olla tyytyväinen.
 
Sunnuntain kilpailuun jatkettiin hyväksi todetulla suunnitelmalla. Hyvä startti ja kohti pistesijoja. Kisassa otin jälleen hyvän startin ja pääsin ryhmään mukaan. Sijoituksista pääsin taistelemaan aivan kisan alusta loppuun saakka. Maaliviivan ylitin oman luokkani 11. sijalla.Avausviikonloppu oli positiivissävytteinen. Kansainvälisistä kilpailuista oli hetki vierähtänyt ja toki se näkyi vielä viikonlopussa. Mm. ohittaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin Suomen kilpailuissa. Tästä on kuitenkin erittäin hyvä jatkaa kohti Barcelonassa ajettavaa ensi viikonlopun kilpailua. 

Kimi Patova #71

Tiedotteet

Tilaa uutiskirje

Tarkista osoite

INSTAGRAM @PATOVA121

Yhteistyössä